SENIOR PROJECTMANAGER V/M

UBA is een ontwikkelend bouwbedrijf dat al meer dan 50 jaar actief is in de noordelijke randstad. Met een enthousiast en hecht team van 170 collega’s ontwikkelen en bouwen wij een verscheidenheid aan projecten. Wil je graag bij dit dynamische familiebedrijf werken? Dan is dit je kans.

Voor onze afdeling projectontwikkeling zijn wij op zoek naar een SENIOR PROJECTMANAGER V/M

Als senior projectmanager ben je verantwoordelijk voor het acquireren en ontwikkelen van projecten die UBA zelf bouwt. Samen met je team doe je marktonderzoek, reken je de haalbaarheid door en coördineer je het ontwerpproces. Bovendien coördineer je het verkoopproces en zet je het project in de markt. Daarbij onderhoud je het contact met makelaars, notarissen en SWK. Je voert onderhandelingen met potentiële afnemers, zoals beleggers of woningcorporaties. Het overleg met overheden, opdrachtgevers en omwonenden/klankbordgroepen hoort uiteraard ook tot de functie. Ook lever je een bijdrage aan het continu verbeteren van onze woningconcepten.

Wij zoeken een collega die van aanpakken houdt en het initiatief neemt. Je kunt goed samenwerken en op alle niveaus communiceren. Je stuurt een klein, flexibel ontwikkelteam aan en je kunt op de steun rekenen van andere teams binnen UBA. Je legt verantwoording af aan de directie.

UBA ontwikkelt en bouwt voornamelijk woningbouwprojecten, maar transformatie-, renovatie- en utiliteitsprojecten komen ook voor. Jouw aandachtsgebied is breed; van acquisitie tot een uitontwikkeld plan dat door UBA Bouw kan worden gerealiseerd.

Jouw opleiding en ervaring:

  • HBO/WO denk- en werkniveau;
  • Minimaal 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van bouwprojecten;
  • Aantoonbare ervaring met acquisitie van ontwikkellocaties;
  • Kennis van ruimtelijke ordening, regelgeving, financiële en fiscale kaders.

Ons aanbod:

  • Een dynamische, informele werkomgeving;
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid;
  • Een marktconform salaris conform UTA-CAO;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij graag aan de slag als senior projectmanager bij UBA waar je nog zelf vorm kunt geven aan deze functie? Stuur dan je cv met motivatie naar Edwin de Veld via e.d.veld@uba.nl.

Voor vragen over deze vacature kun je terecht bij Jan-Paul Buis op 0297-543400

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Vacatures