Kwaliteit voorop

In al onze projecten staat kwaliteit voorop. Wij gaan voor het hoogst haalbare en streven naar perfectie. Maar dat kunnen we niet alleen. De kracht van kwaliteit ligt mede in de synergie met alle betrokken partijen. Daarom werken wij intensief samen met architecten, adviseurs en collega-aannemers. Maar ook met opdrachtgevers, gemeenten, beleggers en andere opdrachtgevers. En met elkaar natuurlijk. Want hoe bekwaam je vaktechnisch ook bent, het gewenste resultaat bereik je alleen door een goede samenwerking. Flexibel, constructief en enthousiast.

Certificering
Kenmerkend voor onze manier van werken is de totale beheersing van het bouwproces. Vanaf het bestuderen van stedenbouwkundige mogelijkheden tot en met de nazorg van een opgeleverd bouwwerk. Deze integrale benadering voldoet aan onafhankelijke criteria en wordt hoog gewaardeerd door opdrachtgevers, partners en medewerkers. Het UBA kwaliteits- en veiligheidbeheerssysteem voldoet aan de eisen zoals gesteld in de norm ISO 9001 en VCA**.

Op ons certificaat NEN-EN-ISO 9001 is het volgende werkgebied vastgelegd: Het initiëren, ontwikkelen, aannemen en uitvoeren (inclusief onderhoud en nazorg) van projecten in de woning- en utiliteitsbouw, renovatie en infrastructuur.

Op ons certificaat VCA** is het volgende werkgebied vastgelegd: Het aannemen en uitvoeren (inclusief onderhoud en nazorg) van projecten in de woning- en utiliteitsbouw, renovatie en infrastructuur.

Duurzaamheid en Milieu
Als FSC®-gecertificeerd bouwbedrijf ondersteunt UBA duurzaam bosbeheer en behoud van bosgebieden. Wij passen hout toe wat afkomstig is uit duurzaam beheerd bos op de hiervoor geselecteerde bouwprojecten . Met deelname aan projecten als de Innovatiesnelweg en het IPC-project Klimaatneutraal Bouwen, geven wij verder vorm aan duurzamer ondernemen en bouwen.

 

WoningBouwersNL

Wij zijn lid van deze vereniging. WoningBouwersNL is een vereniging van woningbouwspecialisten die woningen ontwikkelen en bouwen. De vereniging bundelt de krachten van de WoningBouwers die zich bij haar aansluiten; van concept- of projectontwikkelaar tot ontwikkelende aannemer. Klik hier om de website te bekijken.

 

Bouwend Nederland

We zijn evenens lid van Bouwend Nederland. Deze vereniging van bouw- en infrabedrijven, is met ongeveer 4800 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Zij verenigen, verbinden en ondersteunen bouw- en infrabedrijven en werken aan een vitale bouwsector die bouwt aan een duurzame vernieuwing van de leefomgeving. Meer weten? Klik hier voor de website.