U zoek een bouwbedrijf

Of het nu gaat om een winkelcentrum, een zorglocatie of een woonwijk; een bouwproject vertrouwt u niet zomaar aan een willekeurig bouwbedrijf toe. U zoekt een partij die u het werk uit handen neemt én daarvoor ook de verantwoordelijkheid draagt. UBA is een ontwikkelend bouwbedrijf met decennia aan ervaring in de ontwikkeling en realisatie van grootschalige én kleinschalige woningbouw- en utiliteitsprojecten.

UBA staat voor totale beheersing van het bouwproces. Wij zoeken, met de wensen van de opdrachtgever of gebruiker als uitgangspunt, altijd naar de meest effectieve bouwmethoden en materiaalkeuze. Als bouwbedrijf nemen wij u graag alle zorgen uit handen. U kunt op ons vertrouwen vanaf de eerste ideeën tot aan een klantgerichte nazorg. Indien gewenst, verzorgen wij de totale projectcoördinatie.

Onze kwaliteit uit zich in een breed en vooral trouw klantenbestand van onder andere grote ontwikkelaars, gemeenten en woningcorporaties. Onze ISO-, VCA- en FSC-certificeringen staan daarbij garant voor een kwalitatief hoogwaardig en milieuverantwoorde bouw. Wij gaan graag met u in gesprek!