Plantage De Sniep fase 8a Diemen

Plantage De Sniep fase 8a Diemen

Het straatbeeld van Plantage De Sniep is gevarieerd en kleurrijk. Dat de woningstijl met een knipoog naar de jaren ‘30 architectuur is, is zichtbaar door het toepassen van verschillende kleuren metselwerk, dakkapellen, overstekken en de voor in die tijd intieme voortuin als groene entree naar de woning.

Deze fase van De Sniep omvat 45 koopwoningen, onderverdeeld over 6 woonblokken. De woningen, met een woonoppervlak van 113 tot 163 m2 hebben een hoogstaande afwerking met onder andere vloerverwarming in het gehele huis. De gevels worden opgebouwd uit 3 verschillende kleuren metselwerk.

Plantage De Sniep wordt een mooie groene buurt, onderverdeeld in vier verschillende woonsferen: wonen aan de boulevard, wonen aan het park, wonen in het centrum en wonen aan het water. Huizen met hoge plafonds aan chique brede lanen, de traditionele sfeer van tuinsteden, wonen bij alle reuring van de voorzieningen of juist exclusief in moderne architectuur aan het water.

Plantage De Sniep is ook een duurzame wijk. Er wordt gebruikgemaakt van duurzame bouwmaterialen en technieken zoals een comfortabel vloerverwarmingssysteem. Alle woningen in dit project krijgen een warmte-koudeopslagsysteem die gebruikmaakt van de aarde om de woning te verwarmen en te koelen.

De Sniep bestaat straks uit meer dan 1000 huizen, allemaal uitgevoerd in een buitengewone kwaliteit: mooie ligging, hoog afwerkingsniveau en stijlvolle architectuur.

 

toon meer

omvang45 woningen
projectontwikkelingBPD Ontwikkeling B.V.
opdrachtgeverBPD Ontwikkeling B.V.
bouwerUBA Bouw B.V.
architectArchitectenbureau Rutten van der Weijden B.V.
constructeurIngenieursbureau SmitWesterman B.V.


sitemap UBA
kernwoorden
Bouwbedrijf
Uithoorn
Ronde Venen
Nieuwbouw
Woning
Projecten
Woningbouw
Zorg
Onderwijs
Renovatie
Utiliteitsbouw
Projectontwikkeling
Erkend leerbedrijf
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten