Middenkavel Laan van Spartaan Amsterdam

Middenkavel Laan van Spartaan Amsterdam

We zijn buitengewoon verguld met de opdracht van BPD Ontwikkeling om ook de 319 woningen op de Middenkavel in Laan van Spartaan te realiseren. Dit project werken we in bouwteam grotendeels uit volgens het 3D Bouw Informatie Model.

Het plan omvat 21 nieuwbouw eengezinswoningen met een daktuin en dakterras. Alle woningen hebben vier woonlagen en zes kamers. Op een na hebben alle woningen een garage. Zoals het er nu uitziet kunnen we in de zomer van 2018 starten met de bouw.

Behalve eengezinswoningen krijgt Hof van Spartaan ook appartementen. In totaal 298. Bijna de helft daarvan (122) betreft koopappartementen. Deze appartementen gaan later in verkoop. De andere appartementen (176) zijn voor de verhuur.

Na de afronding van Hof A aan de Noordstrook in het voorjaar van 2016 voelt de terugkomst op Laan van Spartaan als thuiskomen. Sinds 2008 bivakkeren we in dit stadsdeel toen we van start gingen met de bouw van het prestigieuze multifunctionele gebouw De Tribune. In 1 bouwstroom volgde ook de bouw van Hof B en Hof C aan de Noordstrook langs de Erasmusgracht en, na een pauze van krap twee jaar, volgde ook Hof A. De drie hoven bestaan uit zowel appartementen als eengezinswoningen. Na Hof van Spartaan hebben wij in Laan van Spartaan 1270 woningen gerealiseerd.

toon meer

omvang21 eengezinswoningen en 246 appartementen
projectontwikkelingBPD ontwikkeling B.V.
opdrachtgeverBPD ontwikkeling B.V.
bouwerUBA Bouw B.V.
architectStudioninedots en KOW
constructeurGoudstikker-de Vries B.V.


sitemap UBA
kernwoorden
Bouwbedrijf
Uithoorn
Ronde Venen
Nieuwbouw
Woning
Projecten
Woningbouw
Zorg
Onderwijs
Renovatie
Utiliteitsbouw
Projectontwikkeling
Erkend leerbedrijf
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten