Holland Park fase (III) Diemen

Holland Park fase (III) Diemen

Het is de derde fase van de ontwikkeling van Holland Park, de transformatie van het voormalige kantoorgebied Bergwijkpark. Voor deze fase realiseerden wij 358 appartementen met berging, 217 overdekte parkeerplaatsen, een fietsenstalling en 54 m2 galerieruimte in vier appartementengebouwen.

Alle 358 appartementen zijn gekocht door Amvest Investment Management en bestemd voor de vrije huursector. Toren 3 heeft in totaal vijftien lagen met in totaal 37 woningen met op de begane grond een passage en een galerie. Blok 6 bestaat uit twee delen van negen woonlagen die samen een carré vormen met 164 woningen. Onder de gemeenschappelijke binnentuin bevinden zich de bergingen en parkeerplaatsen.

Toren 4 heeft 15 lagen waarvan 14 woonlagen met 39 woningen. Op de begane grond bevinden zich de bergingen. Blok 7 omvat 118 woningen en bestaat uit twee delen van zes en zeven woonlagen die samen een U vormen. Onder de gemeenschappelijke binnentuin bevinden zich de bergingen en parkeerplaatsen.

De bouwmethodiek De blokken en torens worden opgetrokken in een systeem van betonwanden en breedplaatvloeren. De gevels bestaan uit houten spouwbladen, met metselwerk en aluminium kozijnen. In verband met de krappe bouwtijd is er voor gekozen om de gevel gelijk met de ruwbouw mee op te trekken. De afbouw startte al voordat de ruwbouw helemaal boven was.

toon meer

omvangToren 3: 37 appartementen | Blok 6: 164 appartementen | Toren 4: 39 appartementen | Blok 7: 118 appartementen
projectontwikkelingBergwijkstadspark BV
opdrachtgeverCityprojects NL 1 B.V. / Amvest RCF Custodian / Aegon Woningen B.V.
bouwerUBA Bouw B.V
architectPPHP, Pleasant Places Happy People | Cruz y Ortiz Amsterdam B.V. | Mopet architecten
constructeurVan Rossum Raadgevende Ingenieurs B.V.


sitemap UBA
kernwoorden
Bouwbedrijf
Uithoorn
Ronde Venen
Nieuwbouw
Woning
Projecten
Woningbouw
Zorg
Onderwijs
Renovatie
Utiliteitsbouw
Projectontwikkeling
Erkend leerbedrijf
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten