Holland Park Diemen

Holland Park Diemen

UBA is er uitzonderlijk trots op deel uit te maken van dit ambitieuze project. De nieuwe stadswijk Holland Park zal in vijf fases worden gerealiseerd. De bouw van 131 appartementen in Blok 1 is in volle gang. Blok 1 omvat 8 verdiepingen met een gemeenschappelijke binnentuin en 80 parkeerplaatsen. Alle appartementen krijgen een balkon en enkelen ook een terras. Met blok 2 (94 appartementen) en toren 1 (25 appartementen) zijn we in december 2015 van start gegaan.

Achtergrondinformatie

In totaal zullen ongeveer 3000 woningen de nieuwe wijk Holland Park vormen. Een groot deel van de woningen die nu gerealiseerd worden, valt in het middeldure koopsegment. Het stedenbouwkundig plan voorziet in bouwblokken van vijf lagen waar woningen variërend van 43 m² tot 136 m² komen.

Holland Park is de grootste gebiedsontwikkeling van Nederland op 10 minuten van het centrum van Amsterdam. Het leegstaande kantorenpark Bergwijkpark Noord met 100.000 m² kantoorruimte wordt volledig gesloopt en getransformeerd in een kleinstedelijke woonomgeving met grachtenpanden, winkels en horeca.

 

toon meer

omvangBlok 1 + 2 en Toren 1
projectontwikkelingBergwijkstadspark B.V.
opdrachtgeverBergwijkstadspark Blok 1 B.V.
bouwerUBA Bouw B.V.
architectSoeters Van Eldonk architecten - Blok 1 & 2 | Architectenbureau Dik Smeding - Toren 1


sitemap UBA
kernwoorden
Bouwbedrijf
Uithoorn
Ronde Venen
Nieuwbouw
Woning
Projecten
Woningbouw
Zorg
Onderwijs
Renovatie
Utiliteitsbouw
Projectontwikkeling
Erkend leerbedrijf
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten