Het Schuttersstuk Spaarndam

Het Schuttersstuk Spaarndam

Het Schuttersstuk is een prachtig opgezet nieuwbouwproject, gelegen aan de Claes van Kietenstraat in Spaarndam-Oost.

Waar vroeger de St. Adalbertusschool stond, staan nu 12 eengezinswoningen (koop) en 18 appartementen, waarvan er 6 als koopappartement zijn aangewezen.

De carrévormige opzet en sfeervolle, groene binnentuin geven dit woonplan zijn bijzondere karakter. Het Schuttersstuk is goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Basisschool, supermarkt, huisarts en vele voorzieningen liggen op een steenworp afstand.

De eengezinswoningen van het Schuttersstuk liggen met hun voorgevel aan de Claes van Kietenstraat, de tuingevel grenst aan de gemeenschappelijke binnentuin. De eengezinswoningen bieden ruimte aan o.a. een woonkamer met eetkeuken, twee slaapkamers en een badkamer en een zolder met technische ruimte. De achtertuin bevindt zich op het zuiden en is voorzien van een berging. Parkeren is mogelijk in het openbare gebied rondom de woningen.

De appartementen van Het Schuttersstuk liggen haaks ten opzichte van de eengezinswoningen met de tuingevel aan de westzijde van de binnentuin. De straatgevel kijkt uit op het plantsoen en de Claes van Kietenstraat, waar zich de parkeerplaatsen bevinden. De maisonnettes kenmerken zich door een 'gevlochten' indeling, met beneden- en bovenwoningen die in elkaar verweven zijn. De appartementen bestaan uit o.a. een ruim woongedeelte met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer met diverse indelingsmogelijkheden en één of twee bergingen. Elk appartement beschikt over een eigen buitenruimte in de vorm van een tuin of loggia. Inmiddels zijn de 18 appartementen opgeleverd.

Wilt u meer informatie? Raadpleeg dan de website www.schuttersstuk.nl

toon meer

omvang12 eengezinswoningen en 18 appartementen
opdrachtgeverGebieds- en Projectontwikkeling Ymere
bouwerUBA Bouw B.V.
architectLambert Architectenbureau bna
constructeurAdviesbureau Kaskon B.V.
opleverdatumfebruari 2014


sitemap UBA
kernwoorden
Bouwbedrijf
Uithoorn
Ronde Venen
Nieuwbouw
Woning
Projecten
Woningbouw
Zorg
Onderwijs
Renovatie
Utiliteitsbouw
Projectontwikkeling
Erkend leerbedrijf
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten