Lentezijde Badhoevedorp Badhoevedorp

Lentezijde Badhoevedorp Badhoevedorp

Lentezijde is een nieuwbouwwijk aan de westzijde van Badhoevedorp waar wij 80 woningen hebben gerealiseerd. Eind januari 2016 zijn alle woningen opgeleverd.

De 1e fase bestaat uit 57 onderheide eengezinswoningen, waarvan 9 koop en 48 huur. Deze zijn allen gebaseerd op het UBA moduulhuisconcept en uitgevoerd in prefabbetoncasco. De 23 koopwoningen in fase II komen overeen met de woningen van fase I.

De koopwoningen zijn bijzonder duurzaam ontworpen, met standaard vloerverwarming door het gehele huis, zonnepanelen en hardhouten kozijnen. De woningen worden voorzien van sanitair van Villeroy & Boch, tegels en keuken. Ook wordt rekening gehouden met mogelijkheden om uit te bouwen.

Ook de huurwoningen hebben een hoog afwerkingniveau: een luxe keuken en een moderne badkamer met ligbad, aparte douche, dubbele wastafel en 2e toilet. Gekozen kan worden uit een woning met 4 of 3 slaapkamers en een ruime zolder. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming. Ook in de achtergevels zitten verschillen: dubbel openslaande deuren naar de tuin of een deur met daarnaast ramen. De tuinen hebben verschillende zonliggingen en zijn voorzien van een terras en erfafscheidingen.

 

 

toon meer

omvang57 woningen fase I en 23 woningen fase II
projectontwikkelingBPD Ontwikkeling BV
opdrachtgeverBPD Ontwikkeling BV | Syntrus Achmea Vastgoed
bouwerUBA Bouw B.V.
architectArchitectenbureau Rutten van der Weijden b.v.
constructeurIngenieursbureau SmitWesterman B.V.
opleverdatumnovember 2016


sitemap UBA
kernwoorden
Bouwbedrijf
Uithoorn
Ronde Venen
Nieuwbouw
Woning
Projecten
Woningbouw
Zorg
Onderwijs
Renovatie
Utiliteitsbouw
Projectontwikkeling
Erkend leerbedrijf
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten