Hof van Spartaan Amsterdam

Hof van Spartaan Amsterdam

Frisse woonwijk in Amsterdam-West met een 21ste eeuws en stads-sportief karakter. Een bijzondere woonbuurt met een mooie mix van wonen, werken, culturele en maatschappelijke voorzieningen, zorg en sport.

In de zomer van 2018 zijn we gestart met de bouw van Hof van Spartaan, het jongste zusje en nieuwste maar ook laatste gezinslid in Laan van Spartaan. 246 appartementen  en 21 eengezinswoningen met daktuinen, dakterrassen en garage die rond een groen en kindvriendelijk binnenhof zijn gesitueerd. In het voorjaar van 2021 werd dit sluitstuk volledig opgeleverd.

Na de afronding van Hof A aan de Noordstrook in het voorjaar van 2016 voelt de terugkomst op Laan van Spartaan als thuiskomen. Sinds 2008 bivakkeren we in dit stadsdeel toen we van start gingen met de bouw van het prestigieuze multifunctionele gebouw De Tribune. In 1 bouwstroom volgde ook de bouw van Hof B en Hof C aan de Noordstrook langs de Erasmusgracht en, na een pauze van krap twee jaar, volgde ook Hof A. De drie hoven bestaan uit zowel appartementen als eengezinswoningen. Na Hof van Spartaan hebben wij in Laan van Spartaan ruim 1100 woningen gerealiseerd.

toon meer

omvang21 eengezinswoningen en 246 appartementen
projectontwikkelingBPD ontwikkeling B.V.
opdrachtgeverBPD ontwikkeling B.V.
bouwerUBA Bouw B.V.
architectStudioninedots en KOW
constructeurGoudstikker-de Vries B.V.
opleverdatumapril 2021


sitemap UBA
kernwoorden
Bouwbedrijf
Uithoorn
Ronde Venen
Nieuwbouw
Woning
Projecten
Woningbouw
Zorg
Onderwijs
Renovatie
Utiliteitsbouw
Projectontwikkeling
Erkend leerbedrijf
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten