Castor & Pollux 's-Graveland

Castor & Pollux 's-Graveland

Het door UBA gebouwde Castor en Pollux, die hun namen ontlenen aan de helderste sterren van het sterrenbeeld tweeling, stralen als twee sterren in de vijfsterrenomgeving van ‘s-Graveland. Twee buitengewoon chique statige landhuizen, die elk zes appartementen en één penthouse bevatten. De gebouwen passen geheel in de traditie van buitenplaatsen in de Gooi –en Vechtstreek met oog voor de omringende natuurgebieden.

De parkeergarage is via de oprijlaan bereikbaar. Deze verbindt de beide gebouwen ondergronds, terwijl ze bovengronds van elkaar gescheiden zijn. De parkeerkelder biedt twee parkeerplekken per appartement. Castor en Pollux zijn vanuit de garage en de centrale toegangsdeur bereikbaar via de lift of het trappenhuis. Per verdieping is er een ruime lifthal waar de toegangsdeuren van twee appartementen aan gelegen zijn.

12 luxe appartementen Alle uitzonderlijk ruime appartementen hebben standaard een zeer hoog afwerkingsniveau met twee slaapkamers, twee badkamers en een ruime keuken. De verschillen tussen de vier bouwtypes zitten vooral in de oppervlakte van de woonkamers en de buitenruimtes. De bewoners is de mogelijkheid geboden in samenwerking met de architect en UBA, de indelingen naar eigen wens in te richten.

2 Penthouses De rust en ruimte van Castor en Pollux komen volledig tot hun recht op de bovenste verdiepingen. Op de derde verdieping bevinden zich de woningen zelf, terwijl op de vierde verdieping de via patio’s binnendoor te bereiken ruime dakterrassen gelegen zijn.

toon meer

omvang12 luxe appartementen en 2 penthouses
opdrachtgeverING Real Estate Development, 's-Gravenhage
bouwerUBA Bouw B.V., Uithoorn
architectArchitectenbureau Ellerman Lucas van Vugt, Rijswijk
constructeurIngenieursgroep Van Rossum B.V., Beverwijk
opleverdatumdecember 2009


sitemap UBA
kernwoorden
Bouwbedrijf
Uithoorn
Ronde Venen
Nieuwbouw
Woning
Projecten
Woningbouw
Zorg
Onderwijs
Renovatie
Utiliteitsbouw
Projectontwikkeling
Erkend leerbedrijf
 
Deze website wordt onderhouden met cms pprzz® een product van ontwerpbureau TWEED in Vinkeveen sitemap sluiten