Het Arsenaal 3 & Sluis | maart 2022

Hierbij informeren wij u over de laatste nieuwbouwfases in het project Brokking aan de Zaan; Het Arsenaal A3 en de Sluiswoningen.  

Het Arsenaal 3
Zeventien riante, luxe en duurzame woningen, in verschillende types met één belangrijke overeenkomst. Alle woningen grenzen aan het water van de Zaan! De steigers zijn volledig van de gevel. De kozijnen bij de garages zijn gesteld en is er gestart met het metselwerk. Ook is er een begin gemaakt met de balklaag van de garages en is de gibobouwer bezig met de binnenwanden. De badkamers zijn gestuct en de tegels worden aangebracht.

De Sluiswoningen

De tien huizen in deze fase kennen twee varianten en markeren het aanzicht van de wijk vanaf de Noorddijk. De tussenwoningen krijgen drie volwaardige woonlagen en de kopwoningen twee woonlagen en een inpandige berging op de begane grond. Alle vloeren zijn inmiddels gestort en we zijn bezig met opbouwen.

Bewuste Bouwers

UBA is aangesloten bij Bewuste Bouwers. Dit betekent dat wij:

  • Hinder voor de omgeving beperken en actief communiceren.
  • Zorg hebben voor de veiligheid op de bouwplaats en de omgeving.
  • Aandacht hebben voor de ontwikkeling, veiligheid, gezondheid en welzijn van de bouwplaatsmedewerkers.
  • Milieubewust werken.
  • Ordelijk werken, de bouwplaats is opgeruimd en het materiaal en materieel zijn schoon, heel en goed onderhouden.

Als u vragen, opmerkingen of klachten over de bouw heeft, dan kunt u dat via de website www.verbeterdebouw.nl aangeven. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Bewuste Bouwers: www.bewustebouwers.nl.