De Sluiswoningen | juli 2022

Hierbij informeren wij u over de laatste nieuwbouwfase in het project Brokking aan de Zaan; de Sluiswoningen. 

De tien huizen in deze fase kennen twee varianten en markeren het aanzicht van de wijk vanaf de Noorddijk. De tussenwoningen krijgen drie volwaardige woonlagen en de kopwoningen twee woonlagen en een inpandige berging op de begane grond. Het metselwerk gaat gestaag door en we zijn gestart met het voegen van de gevelstenen. We verwachten dat de eerste steigers rond de bouwvak gedemonteerd kunnen worden om o.a. de laatste funderingen te maken en er ruimte vrijkomt voor de nutsbedrijven.

 
Ook de binnenafbouw is inmiddels gestart. Zo is de vloerverwarming gelegd, zijn de binnentrappen geplaatst en zijn alle dekvloeren gegoten. Ook de scheidingswanden staan inmiddels in de woningen en er is een aanvang gemaakt met het verlijmen van de gibowanden. Deze werkzaamheden zullen doorlopen tot aan de bouwvak. Als alles meezit zal de tegelzetter net vóór de bouwvak starten met het tegelen van de natte ruimtes.

Bewuste Bouwers

UBA is aangesloten bij Bewuste Bouwers. Dit betekent dat wij:

  • Hinder voor de omgeving beperken en actief communiceren.
  • Zorg hebben voor de veiligheid op de bouwplaats en de omgeving.
  • Aandacht hebben voor de ontwikkeling, veiligheid, gezondheid en welzijn van de bouwplaatsmedewerkers.
  • Milieubewust werken.
  • Ordelijk werken, de bouwplaats is opgeruimd en het materiaal en materieel zijn schoon, heel en goed onderhouden.

Als u vragen, opmerkingen of klachten over de bouw heeft, dan kunt u dat via de website www.verbeterdebouw.nl aangeven. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Bewuste Bouwers: www.bewustebouwers.nl.