Nieuws omgeving | november 2021

In opdracht van woningstichting De Key realiseert UBA een vernieuwbouwing voor de Prins Hendrik Campus; een kleine campus voor studenten. Er komt een nieuwe gemeenschappelijke ruimte met een Wash & Go en een binnentuin. Als aanvulling op de 175 bestaande woningen komen er 34 studio’s voor Short Stay. Onder de bestaande woningen wordt een fietsenstalling gemaakt voor alle bewoners.

Planning en werkzaamheden

Als u de Prins Hendrikkade passeert is het u vast opgevallen dat de bouw voorspoedig verloopt. Op dit moment zijn we nog met afwerking van de voorgevel bezig, maar dat is nagenoeg klaar. Met de afwerking van de andere gevels liggen we op schema. Binnenin het gebouw worden de tegels in de badkamers en keukens aangebracht.

Onlangs zijn we begonnen met het aanbrengen van de aluminium buitenkozijnen en beglazing. Als dat klaar is worden de steigers gedemonteerd zodat de nutsbedrijven erbij kunnen om de huisaansluitingen aan te brengen. Ook installeren we dan de keukenopstelling en kan de behanger aan de slag. Als laatste voorzien we de algemene ruimtes van tegels, spuiten we de plafonds, voeren we het laatste schilderwerk uit en wordt de lift geïnstalleerd. Als alles volgens de planning blijft lopen kunnen we het pand medio oktober opleveren en overdragen aan opdrachtgever De Key.

Bewuste Bouwers

UBA aangesloten bij stichting Bewuste Bouwers en wij ontvangen graag feedback van u. Heeft u een bouwgerelateerde vraag, tip of compliment dan kunt u dat kenbaar maken via de website www.verbeterdebouw.nl. Uw melding komt dan rechtstreeks bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u binnen enkele werkdagen een reactie van ons ontvangt.

Tot slot danken wij u voor uw begrip en geduld en gaan uit van een voorspoedige bouw met een mooi resultaat.