Nieuws omgeving | december 2021

Voortgang op de bouw

De gevels van de twee torens, Noord en Zuid, zijn klaar. De steigers zijn weg en alle aluminium puien zijn aangebracht. Voor de feestdagen zal ook de hoge torenkraan weg zijn, zodat de twee woontorens in al hun grootsheid zijn te bewonderen.

Binnenin de appartementen zijn we de komende maanden nog druk bezig met de afbouw. Na de jaarwisseling gaan we aan de slag met het laatste stukje ruwbouw. Het gaat hier om het parkeergaragedeel langs het OZO-hotel. We konden daar niet eerder aan beginnen, omdat we voor de logistieke bewegingen de bouwweg nodig hadden. En om die ruimte te creëren moesten de werkzaamheden aan de buitenzijde van de torens afgerond zijn. Ook de bouwketen zullen binnenkort van de bouwplaats verdwijnen. De verwachting is dat we de bouw van het parkeergaragedeel medio februari 2022 kunnen afronden, waarna de energiebedrijven aansluitend de kabels en leidingen in de grond en in het complex gaan aanleggen. Als alles volgens planning verloopt kunnen we rond de bouwvakvakantie het hele complex opleveren.

Meer informatie?

Tot slot; heeft u een vraag, een tip of een compliment mail dan naar karsp@uba.nl of of bel 0297-543400. Wilt u meer informatie over de transformatie van het gebied Amstel III, kijk dan op https://www.amsterdam.nl/projecten/amstel3/