Amsterdam | KAAP | januari 2023

In opdracht van Kop Grasweg C.V. realiseert UBA het project KAAP aan de noordzijde van de Grasweg. KAAP bestaat uit 5 karaktervolle, kleinschalige gebouwen met in totaal 70 panoramische appartementen die op een ondergrondse parkeerkelder worden gebouwd. In de plint van de 5 iconische complexen komen enkele commerciële ruimtes. Tevens komt er aan de zijde van het IJ een horeca paviljoen.

Planning en werkzaamheden

Inmiddels is de keldervloer van de ondergrondse parkeerkelder die onder alle gebouwen komt volledig gestort. Momenteel zijn we bezig met het storten van de wanden in de kelder, waarvan het deel bij toren Coast en Horn inmiddels is afgerond. We streven ernaar om begin februari het dak van de kelder te storen en eind februari de breedplaatvloeren van het gebouw Coast te leggen. De gebouwen kunt u hier bekijken.

Werktijden

Onze werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 06.45 uur tot 16.00 uur, behalve op feestdagen en tijdens vakanties. Incidenteel kan er op zaterdag worden gewerkt. De geplande bouwtijd is circa 3 jaar.

De bouwroute

De route naar de bouwplaats van KAAP gaat vanaf de A10 via de Stellingweg – Molenaarsweg – Cornelis Douwesweg – Klaprozenweg – Ridderspoorweg of S116-Nieuwe Leeuwardenweg-Johan van Hasseltweg- Mosplein en Klaprozenweg.

Bewuste Bouwers

UBA is aangesloten bij stichting Bewuste Bouwers en wij ontvangen graag feedback van u. Heeft u een bouwgerelateerde vraag, tip of compliment dan kunt u dat kenbaar maken via de website www.verbeterdebouw.nl. Uw melding komt dan rechtstreeks bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat u binnen enkele werkdagen een reactie van ons ontvangt.

Tot slot danken wij u voor uw begrip en geduld en gaan uit van een voorspoedige bouw met een mooi resultaat.