Nieuws omgeving | augustus 2019

Voortgang op de bouw

Voor de vakantie zijn we gestart met de fundering die wordt uitgevoerd met in de grond gevormde palen. Deze werkzaamheden gaan na de bouwvak nog enkele weken door. Gelijktijdig starten we met de complete inrichting van de bouwplaats, zodat we na het plaatsen van de palen direct aan de slag kunnen met de bouw van het project.

Afsluiting Bullewijkpad

Voor een goede bereikbaarheid van de bouwplaats vindt de aanvoer van het bouwmateriaal en materieel plaats over het Bullewijkpad. Ook gebruiken we dit gebied deels voor de inrichting van het bouwterrein, zodat er voldoende ruimte ontstaat om te bouwen. De bouw van KARSP! neemt circa drie jaar in beslag. Gedurende deze periode is dat deel van het Bullewijkpad niet toegankelijk voor voetgangers en fietsers. Vanaf 28 augustus wordt het Bullewijkpad afgesloten voor alle verkeer. Wij zorgen ervoor dat met duidelijke bebording de alternatieve routes worden aangegeven.

De situatietekening laat de omleidingsroutes zien.

Meer informatie?

Tot slot; heeft u een vraag, een tip of een compliment mail dan naar karsp@uba.nl of of bel 0297-543400. Wilt u meer informatie over de transformatie van het gebied Amstel III, kijk dan op https://www.amsterdam.nl/projecten/amstel3/