Nieuws voor omwonenden | December 2018

In opdracht van BPD Ontwikkeling B.V. bouwen wij 319 appartementen. In dit bericht leest u over activiteiten op en rondom de bouwplaats waar u mogelijk hinder van kunt ondervinden. 

Werkzaamheden

Het is u vast niet ontgaan dat we zijn gestart met het storten van de wanden van het parkeerdek en dat de eerste verdiepingsvloeren van blok 1 en 2 zijn gestort. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de keldervloer van deel 5.

Op dinsdag 11 december 2018 wordt de vloer voor deze kelder gestort en tijdens de verhardingsfase monolithisch afgewerkt. Het afwerken van de vloer (het zogenaamde vlinderen) loopt afhankelijk van het weer door tot in de avond of nacht. De geluidsoverlast zal beperkt zijn. Wel blijven de bouwlampen branden en is er activiteit op de bouwplaats.

Ontheffing

Omdat het vlinderen ook buiten de reguliere werktijden plaatsvindt en wellicht (geluids)hinder veroorzaakt, heeft de gemeente Amsterdam ons ontheffing voor deze werkzaamheden verleend.

Nadere informatie, opmerking of eventuele klacht

Mocht u nadere informatie wensen, een opmerking hebben of eventuele klacht willen melden, dan verzoeken wij u een e-mail te sturen naar hofvanspartaan@uba.nl. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip.

Kantoorsluiting

Tijdens de feestdagen liggen de werkzaamheden op de bouw stil van 24 december 2018 t/m 4 januari 2019. Het kantoor is op 2 januari weer bereikbaar.