Nieuws voor omwonenden | februari 2019

In opdracht van BPD Ontwikkeling B.V. bouwen wij 319 appartementen. In dit bericht leest u over activiteiten op en rondom de bouwplaats waar u mogelijk hinder van kunt ondervinden. 

Werkzaamheden

Bij de grondgebonden eengezinswoningen is de 1e verdiepingsvloer enige tijd geleden gestort waardoor we ons kunnen richten op de overige bouwdelen. Zoals u wellicht al heeft gezien begint de betonconstructie boven het straatniveau uit te komen.

Rond de Rinus Michelslaan en Jan van Galen straat worden de funderingsbalken en vloeren gemaakt van de maisonnettewoningen en de commerciële units waardoor de buitencontouren van het gebouw al wat meer zichtbaar worden.

Op het middenterrein wordt gewerkt aan de betonnen vloeren, wanden en hellingbanen van de parkeergarage en de binnentuin. De eerste vloer boven het straatniveau is onlangs gestort.

De komende maanden zal het betonnen skelet van het gebouw steeds meer vorm gaan krijgen.

Nadere informatie, opmerking of eventuele klacht

Mocht u nadere informatie wensen, een opmerking hebben of eventuele klacht willen melden, dan verzoeken wij u een e-mail te sturen naar hofvanspartaan@uba.nl. Wij danken u bij voorbaat voor uw begrip.