Bouwteamovereenkomst voor Hyde Park in Hoofddorp

Op maandag 15 januari tekenden Snippe Projecten en IC-Netherlands namens Hyde Park de bouwteamovereenkomst met UBA Bouw voor de blokken 7, 8 en 9 in het prestigieuze transformatieproject Hyde Park dat de komende jaren in Hoofddorp gebouwd zal worden.

In het bouwteam treden ook architect Barcode, constructeur Van Rossum en installatieadviseur Hiensch toe om samen vorm geven aan een appartementengebouw met enkele honderden appartementen met parkeergarage en commerciële ruimten. Het gaat in totaal om circa 30.000 m2 BVO.

Hyde Park in Hoofddorp wordt een nieuwe stadswijk met een hoogstedelijke uitstraling, met winkels, horeca en gemaksvoorzieningen en is direct gelegen aan station Hoofddorp. Het huidige kantorenpark Beukenhorst-West wordt de komende jaren getransformeerd in een bruisende wijk met circa 3.000 koop- en huurwoningen voor verschillende doelgroepen. Het stedenbouwkundig ontwerp van Hyde Park is van de hand van Winy Maas van MVDRV.

Snippe Projecten en UBA werken ook samen aan Holland Park. Voor het gedurfde project in Diemen werden UBA in een vroege fase benaderd door André Snippe. Ook daar is door een bouwteam en een vorm van financiering de bouw van honderden appartementen succesvol tot stand gekomen.

Op de foto van links naar rechts:
Guido van der Veen - IC…
Op de foto van links naar rechts:
Guido van der Veen - IC Netherlands
Jurgen de Reus - UBA
André Snippe - Snippe Projecten
Jan Koot - UBA

Nieuwsberichten