Amsterdam|Officiƫle startsein project PULSE

Op woensdag 16 mei werd in aanwezigheid van Coby van Berkum, voorzitter dagelijks bestuur Stadsdeel Noord, het officiële startbouwsein gegeven voor het complex PULSE dat wij bij het beginpunt van de Noord/Zuid metrolijn aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord gaan bouwen. In PULSE zijn 219 huurwoningen voorzien, horeca- en retailvoorzieningen, een expositieruimte en werkplekken.

Namens opdrachtgever Wonam is bouwcombinatie De Nijs-UBA gestart met de realisatie van deze ruim 70 meter hoge, markante ontwikkeling in Centrum Amsterdam Noord. Benthem Crouwel Architects en constructeur SWINN ontwierpen deze nieuwe ‘bakens’ van Noord. De verwachting is dat PULSE in het 3e | 4e kwartaal van 2020 wordt opgeleverd.

Gezien de locatie van het project, is het een must dat de bereikbaarheid, leefbaarheid en veiligheid tijdens de bouw voor iedereen is gewaarborgd en dat dit duidelijk wordt gecommuniceerd naar de omgeving. Wij besteden daar veel aandacht aan en hebben dit project tevens aangemeld bij Bewuste Bouwers.

Centrum Amsterdam Noord zal mede door PULSE doorgroeien naar een bruisend Stationsgebied. Wij zijn enorm trots om ons steentje daar aan te mogen bijdragen.

Nieuwsberichten