DigiDare Award 2020 voor initiatiefgroep BUP2.0

Kennis is macht, delen is kracht! Onder dat motto is een mooie samenwerking ontstaan in de vorm van Initiatiefgroep BUP2.0 (BIM-uitvoeringsplan 2.0).

Samen met J.P. van Eesteren | TBI, KlokGroep, Smit's Bouwbedrijf, Vink Bouw, Bouwbedrijf M.J. de Nijs en Zonen B.V., VDCbase en Trebbe is UBA bouw en ontwikkeling als onderdeel van initiatiefgroep BUP2.0 met deze inzending vorige week vrijdag de winnaar geworden van de DigiDare Award 2020. https://lnkd.in/eSGv89Q

Het BUP2.0 is een simpel en interactief plan met verwijzingen naar BIM-toepassingen via hyperlinks. Deze toepassingen staan op een website, gevuld met de laatste ervaringen en ontwikkelingen vanuit Nederland. Op deze manier wordt centraal kennis gedeeld en kunnen we dit decentraal toepassen en ervaringen opdoen!

DigiDare Award is een initiatief van BIM Loket, ondersteund door DigiDealS en mediapartner Duurzaam Gebouwd. Het BIM Loket is een samenwerkingsverband van, voor en door de sector rond informatisering in de bouw. De bouwsector maakt een ontwikkeling door naar integrale samenwerking en uitwisseling van digitale informatie tijdens het volledige bouwproces.

Nieuwsberichten