terug naar de website

 

 
logo u en uba
     
   
   
Amsterdam Hof van Spartaan | Update maart 2019
 
       
 
   

Beste koper,

Voor je het weet is het eerste kwartaal van 2019 voorbij. We merken nu al dat de dagen weer beginnen te lengen. Sinds onze ontmoeting tijdens de feestelijke handeling ruim een maand geleden, is er op de bouw veel gebeurd. Tijd dus om u met deze 1e update te informeren over onder andere de stand van zaken op de bouwplaats, kort terug te blikken op de feestelijke handeling, de status van het meer- en minderwerk en u iets meer te vertellen over de opleveringsprognose.

Tijdens de bouw ontvangt u regelmatig updates van ons over de voortgang van de bouw, bouwkundige zaken en andere onderwerpen die voor u van belang kunnen zijn.

 

 

   
 
 
 
 

Terugblik officiƫle handeling

Op dinsdag 22 januari was het zover; het door BPD georganiseerde feestelijke moment dat wij samen met u mochten vieren. Het was fijn dat u met grote getalen aanwezig was. Na de diverse speeches was het tijd om de lichtmast 'in top' te hijsen waarna u volop de gelegenheid had om onder het genot van een hapje en drankje vragen te stellen en kennis te maken met uw toekomstige buren. Al met al kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde middag. 

   
 
 
 
 

Stand van zaken

Bij de grondgebonden eengezinswoningen is de 1e verdiepingsvloer enige tijd geleden gestort waardoor we ons kunnen richten op de overige bouwdelen. 

Rond de Rinus Michelslaan en Jan van Galen straat worden de funderingsbalken en vloeren gemaakt van de maisonnettewoningen en de commerciële units. Hierdoor worden de buitencontouren van het gebouw al wat meer zichtbaar.

Op het middenterrein wordt gewerkt aan de betonnen vloeren, wanden en hellingbanen van de parkeergarage en de binnentuin. De eerste vloer boven het straatniveau is onlangs gestort.

De komende maanden zal het betonnen skelet van het gebouw steeds meer vorm gaan krijgen.

   
 
 
 
 

Meer- en minderwerk

De gesprekken voor het meer- en minderwerk voor bouwkundige opties, keukens en sanitair zijn in volle gang. Inmiddels is ook de tegelshowroom bekend. Als u een andere keuze wenst voor het tegelwerk, dan kunt u terecht bij:

Bex Badkamer Expert | Julianaweg 137a | 1131 DH Volendam | 0299-399460 | info@bexvoldendam.nl

Inmiddels heeft u van hun verdere informatie ontvangen.

Zodra u uw wensen schriftelijk kenbaar heeft gemaakt, ontvangt u de bevestiging. Mocht u vragen hebben over het meer- en minderwerk, stuur dan een e-mail naar hofvanspartaan@uba.nl met een duidelijke vermelding van uw naam, telefoonnummer en bouwnummer. U kunt ook telefonisch contact opnemen met uw kopersbegeleider mevrouw Kim van der Helder op telefoonnummer 0297-543400.

   
 
 
 
 

Prognose oplevering

Het tijdstip van oplevering is voor u van groot belang. Wij wijzen u er nadrukkelijk op dat elke prognosevermelding in onze nieuwsbrieven door allerlei omstandigheden zowel positief als negatief beïnvloed kan worden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan onwerkbaar weer (vorst, regen, wind), maar ook de voortgang van de werkzaamheden van openbare bestrating, nutsbedrijven en dergelijke hebben invloed op ons bouwproces.

Wij zullen in elke nieuwsbrief een update van de prognose afgeven. Deze zijn in het begin ruimer en worden gedurende het bouwproces steeds nauwkeuriger. Voor nu conformeren wij ons voor de oplevering van de woningen/appartementen aan de werkbare dagen die in uw koopcontract staan vermeld, hetgeen betekent dat de opleveringen voor eind 2020 / begin 2021 zijn voorzien.

   
 
 
 
 

Kijkmomenten

Vanzelfsprekend wilt u met eigen ogen zien wat de vorderingen van uw woning en uw toekomstige woonomgeving zijn. Daarom organiseren we tijdens de bouw kijkmomenten en als de bouw ver genoeg is gevorderd, heeft u ook de mogelijkheid om zaken in te meten. Onze medewerkers zijn dan aanwezig en staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

Bezoek aan de bouwplaats

Voor uw eigen veiligheid is het niet toegestaan om binnen de bouwhekken te komen. Het betreden van de bouwplaats is voor kopers alleen toegestaan tijdens de georganiseerde momenten en onder begeleiding van onze bouwtechnische medewerkers.

Tijdens werkdagen zijn onze medewerkers van ’s morgens vroeg tot einde werkdag continu bezig met de voortgang en controle van het bouwproject en zijn zij helaas niet in de gelegenheid om u tussentijds te begeleiden.

   
 
 
 
 

Adreswijziging

Als u tussentijds verhuist, ontvangen alle projectbetrokkenen, zoals de showrooms, BPD Ontwikkeling en wij graag een schriftelijk verhuisbericht van u zodat wij uw correspondentie naar het juiste adres kunnen sturen. Vermeld naast uw naam, huidige adres, nieuwe adres en verhuisdatum ook alstublieft het project en uw bouwnummer. Ook als uw emailadres of telefoonnummer wijzigt, dan vernemen wij dit graag van u bij voorkeur per e-mail naar hofvanspartaan@uba.nl.

   
 
 
   
Contactgegevens
J.A. van Seumerenlaan 4
Postbus 62
1420 AB Uithoorn
T 0297-543400
E info@uba.nl / www.uba.nl

Afmelden