terug naar de website

 

 
logo u en uba
     
   
   
Officiële opening Terwijde Leidsche Rijn in Utrecht
 
       
 
   
,

Op woensdag 5 november was het gezellig druk tijdens de officiële opening van winkelcentrum Terwijde in Leidsche Rijn Utrecht. Om 16.00 uur opende wethouder Geldof van de gemeente Utrecht officieel het winkelcentrum gevolgd door een spectaculair optreden van de 3J’s!

   
 
 
 
   
 
 

In opdracht van MAB Development en Bouwfonds ASR werkte UBA samen met Smit’s Bouwbedrijf aan de realisatie van dit nieuwe winkelcentrum waar zelden zo naar werd uitgekeken als in de wijken Terwijde en Het Zand in stadsdeel Leidsche Rijn.

 
 
 
 
   
 
 

Olympische planning

Na het slaan van de eerste paal op 3 april 2013 werd er met man en macht gewerkt om de uitdagende planning, die meer dan eens werd vergeleken met een hoge snelheidslijn, de baas te blijven. In 18 maanden tijd verrees er in razend tempo een modern nieuw winkelcentrum met ruim 13.000 m² commerciële ruimte, 236 woningen en 1080 parkeerplaatsen.

 
 
 
 
   
 
 

Missie volbracht

Om dit project van 3 bouwstromen binnen de gestelde termijn te verwezenlijken, werd de bouwkeet op het bouwterrein voor de werkvoorbereiding- en uitvoeringteams ingericht als compleet kantoor met alle faciliteiten binnen handbereik. Hierdoor waren de communicatielijnen kort wat ons in staat stelde om snel te schakelen waar dat nodig was.

 
 
 
 
   
 
 

Buitengewone samenwerking

Trots op het resultaat bedanken UBA en Smit’s Bouwbedrijf iedereen die aan dit bijzondere project heeft meegewerkt.

 

 

 

 
 
 
 
 
Timelapse van de bouw van winkelcentrum Terwijde: 23 maart 2012 t/m 3 november 2014
 
 
 

Timelapse van A tot Z

Een enorm leuk idee van een van de bewoners om een filmpje te monteren van foto's die gemaakt zijn tijdens hele bouwperiode. Als u op de foto klikt, dan kunt u het filmpje starten. Wij danken de maker (PvT @TerwijdePoort) dat wij dit mogen publiceren.

 
 
 
   
Contactgegevens
J.A. van Seumerenlaan 4
Postbus 62
1420 AB Uithoorn
T 0297-543400
E info@uba.nl / www.uba.nl

Afmelden