terug naar de website

 

 
logo u en uba
     
   
   
10 JAAR PROVADA EN WE BLIJVEN NOG WEL EVEN
 
       
 
   
,

Dit jaar is het ons tinnen jubileum, want voor de 10e keer op rij staan we met onze eigen stand op de Provada die plaatsvindt op 5 | 6 en 7 juni in de RAI in Amsterdam. U vindt ons in hal 10 standnummer 22.

Bezoekt u de Provada dit jaar? Dan verwelkomen u graag in onze stand waar we u graag meer vertellen over onze ontwikkelingen op het gebied van BIM. Ook is er ter plekke gelegenheid om met VR-bril in een Virtual Reality-model ‘rond te wandelen'. Meer over onze kijk op BIM? Lees dan verder.

   
 
 
 
   
 
 

BIM raakt uiteindelijk alle organisaties; ook de uwe!

BIM is dé standaard aan het worden en toch weet nog niet iedereen wat dit nu precies inhoudt. Bij BIM denken we direct aan mooie 3D-modellen, dat alles is geautomatiseerd, aan optimale efficiency en veel minder faalkosten. Toch leert de praktijk dat een goed opgebouwd model met de juiste informatie helaas nog niet vanzelfsprekend is. Ook u bent wellicht nog zoekende naar uw rol in het BIM-proces.

Onze visie is glashelder: ‘In 2019 BIM-men we bij 90% van onze projecten’. Enige tijd geleden leek dat een utopie, maar de werkelijkheid haalt ons in. Zeker voor de bouwsector kent BIM een exceptionele groei.

Toch kent deze werkmethodiek niet alleen maar plussen. De voordelen komen alleen naar boven als de meeste ketenpartners BIM-men. Daarom ondersteunen wij onze partners in het BIM-proces om de digitale samenwerking maximaal te kunnen benutten.

We gaan hierover graag met u in gesprek! Uiteindelijk moeten wij het samen doen!

 
 
 
   
Contactgegevens
J.A. van Seumerenlaan 4
Postbus 62
1420 AB Uithoorn
T 0297-543400
E info@uba.nl / www.uba.nl

Afmelden