terug naar de website

 

 
logo u en uba
     
   
   
Bewust Veilig Dag 16 maart 2018
 
       
 
   
,

Landelijk loopt het aantal ongevallen in de bouwbranche nog steeds op. Voor ons was dat de aanleiding om begin 2017 de veiligheidscampagne ‘Zeg, we laten elkaar toch niet vallen’ te introduceren. Hier hebben wij u destijds over geïnformeerd. Bewustwording is noodzaak en herhaling blijft belangrijk. UBA doet daarom dit jaar wederom mee aan de nationale Bewust Veilig Dag. Doet u met ons mee?     

   
 
 
 
 

Duurzaam inzetbaar

Onze motivatie is dat iedereen aan het eind van de werkdag weer gezond en veilig naar huis gaat en aan het eind van zijn loopbaan gezond en fit met pensioen kan gaan. Het is van wezenlijk belang om ongelukken en arbeidsongeschiktheid te voorkomen, én om faciliteiten te bieden, zodat mensen duurzaam inzetbaar zijn en blijven.

Om nog eens extra stil te staan bij veiligheid op de bouwplaatsen, doet UBA net als vorig jaar mee met de nationale Bewust Veilig Dag die dit jaar op vrijdag 16 maart 2018 wordt gehouden. Al onze bouwplaatsmedewerkers krijgen op die dag een speciale toolbox met onderwerpen die zij zelf voorafgaand aan deze dag hebben ingestuurd en bespreekbaar willen maken.

   
 
 
 
 

Doe mee!

De veiligheid van iedereen op de bouwplaats is de zorg van ons allemaal, ook die van uw organisatie. Doe daarom mee met de Bewust Veilig Dag, meld u aan op http://www.bewustveilig.com/ en besteed op deze dag samen met uw medewerkers ook extra aandacht aan veiligheid.

   
 
 
   
Contactgegevens
J.A. van Seumerenlaan 4
Postbus 62
1420 AB Uithoorn
T 0297-543400
E info@uba.nl / www.uba.nl

Afmelden