terug naar de website

 

 
logo u en uba
     
   
   
Holland Park Diemen Blok 3 Toren 2 |Update november 2017
 
       
 
   
,

We naderen de laatste fase van de bouw van Toren 2 en Blok 3. Als u onlangs nog op Holland Park bent geweest, dan heeft u gezien dat Toren 2 inmiddels volledig uit de steigers is. Ook bij Blok 3 is de steiger al gedeeltelijk afgebroken en is de torenkraan op het binnenterrein afgevoerd. Zodra ook de steigers op het binnenterrein zijn afgebroken, kan er worden gestart met het inrichten van de binnentuin. Ook zijn er in diverse woningen keukens en sanitair geplaatst. De oplevering komt nu in zicht, maar voor die tijd kunt u nog een kijkje komen nemen in uw toekomstige woning.

   
 
 
 
   
 
 

16 december tweede kijkmoment

Na het succes van het vorige kijkmoment willen we u in deze spannende fase graag nog een kijkje laten nemen in uw eigen woning. U bent op zaterdag 16 december a.s. van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom op de bouwplaats. Alle appartementen van Toren 2 en Blok 3 zijn dan toegankelijk. Op deze ochtend zullen we u voorzien van de meest actuele prognose van de oplevering.

Aangezien dit het laatste kijkmoment is voor de oplevering, is dit ook dé gelegenheid om bijvoorbeeld ruimtes in uw woning op te meten en om in uw toekomstige woning af te spreken met bijvoorbeeld uw eigen aannemer of keukenleverancier.

Het is helaas niet mogelijk om andere data individuele afspraken te maken om uw woning te bezichtigen of te laten inmeten.

 
 
 
 
   
 
 

Oplevering naar verwachting vanaf februari 2018

Behalve de woningen zelf zijn ook de werkzaamheden buiten het gebouw van groot belang voor de oplevering. De NUTS- bedrijven gaan nu starten met de aanleg van warmte-, elektra-, water-, en dataleidingen en de riolering, zowel binnen als buiten het gebouw. Pas als de werkzaamheden buiten gereed zijn, wordt er gestart met het bestraten of het aanleggen van een noodverharding om de woningen en de parkeergarage bereikbaar te maken.

De huidige verwachting is dat alle aansluitingen medio februari gereed zijn en we eind februari 2018 kunnen starten met opleveringen van de appartementen in Toren 2. De opleveringen van Toren 2 zullen ongeveer anderhalve week in beslag nemen. Aansluitend kunnen we dan beginnen met het opleveren van Blok 3.

 
 
 
 
   
 
 

Uitleg oplevering

Ongeveer drie weken voordat uw woning definitief wordt opgeleverd, ontvangt u een uitnodiging van ons met vermelding van de exacte datum, tijd en andere wetenswaardigheden. Deze datum kan niet worden gewijzigd.

De oplevering neemt circa 1,5 uur in beslag. Wij verzoeken u vriendelijk tijdig bij uw woning aanwezig te zijn, al dan niet vergezeld van uw eigen deskundigen, zoals bijvoorbeeld Vereniging Eigen Huis.

Daarnaast stellen wij u in de gelegenheid om een zogenaamde voorschouw te houden, één uur voor de oplevering. U ontvangt bij de opleveringsbrief een voorschouwlijst om mee te nemen naar deze voorschouw. U kunt deze invullen, zodat u de punten tijdens de oplevering kunt bespreken.

Tijdens de oplevering worden eventuele gebreken opgenomen in een proces-verbaal van oplevering dat u mede ondertekent. Vervolgens maken wij met u een afspraak om te controleren of deze gebreken zijn hersteld. Hierna vragen wij u het proces-verbaal van oplevering voor akkoord voor de tweede maal te ondertekenen.

We leveren ongeveer 20 woningen per week op. Dat gaat steeds per trappenhuis of portiek. De definitieve datum en volgorde zijn mede afhankelijk wanneer de werkzaamheden buiten het gebouw gereed zijn, inclusief de bestrating. U doet er daarom verstandig aan om nog geen harde afspraken te maken aan de hand van bovenstaande prognose.

 
 
 
 
   
 
 

Vakantiesluiting tijdens de feestdagen

Van maandag 25 december 2017 tot en met vrijdag 5 januari 2018 liggen de werkzaamheden op de bouw stil. Het kantoor is gesloten van 25 december 2017 tot en met maandag 1 januari 2018. Vanaf dinsdag 2 januari 2018 is ons kantoor weer bereikbaar.

Wij zien u graag 16 december op Holland Park en wensen u namens alle betrokken partijen alvast fijne kerstdagen en een mooi 2018 toe!

 
 
 
   
Contactgegevens
J.A. van Seumerenlaan 4
Postbus 62
1420 AB Uithoorn
T 0297-543400
E info@uba.nl / www.uba.nl

Afmelden