terug naar de website

 

 
logo u en uba
     
   
   
Update oktober 2017
 
       
 
   
,

Sinds onze vorige update in mei is er veel gebeurd. Hoog tijd om u bij te praten over hoe UBA zich ontwikkelt in deze, zoals de media stelt, oververhitte woningmarkt en schaarste aan bouwgrond. In deze update zetten wij onze meest recente projectontwikkelingsplannen in de schijnwerpers.

   
 
 
 
 

Hometown Uithoorn

De laatste woningen in ons ontwikkelings- en bouwproject Park Krayenhoff in Uithoorn zijn in juli van dit jaar opgeleverd. Hiermee is er een nieuwe parkachtige woonwijk voltooid met in totaal 319 woningen. En er liggen alweer nieuwe ontwikkelplannen op de tekentafel en wel aan de overkant van de wijk. Zo heeft UBA het Connexxionterrein en het gebouw van de oude Rabobank aangekocht in Kootpark-Oost. Deze locatie grenst aan het Burgemeester Kootpark, de wijk waar wij tussen 1999 en 2002 ca. 325 woningen ontwikkelden en realiseerden.

Op het terrein waar nu het openbaarvervoersbedrijf is gehuisvest zijn nieuwbouwwoningen voorzien en werken wij nauw samen met de buurtbewoners, de gemeente en overige eigenaren om tot een gezamenlijke visie te komen voor het totale gebied.

Het voormalige kantoorpand van de Rabobank dat ons bedrijf in 2000 bouwde krijgt een nieuwe bestemming. Nu UBA eigenaar is van deze mooie locatie willen wij het gebouw transformeren in een appartementencomplex waarin 14 grote koopappartementen zijn voorzien. In het bestaande pand komen 10 appartementen en in de etage die we bovenop het gebouw willen realiseren komen nog eens 4 luxe penthouses.

   
 
 
 
 

Stijlvolle villa’s in historisch Abcoude

Soms komen er pareltjes op je pad en ons plan in Abcoude is er zo één. Midden in de historische dorpskern zijn de voorbereidingen in volle gang voor een stijlvol en bescheiden project waar de gemeente en de inwoners van het dorp trots op kunnen zijn. Op deze plek in de Stationsstraat stond voorheen een vestiging van de Rabobank die inmiddels is gesloopt. Samen met de architect hebben we de eerste ontwerpen uitgewerkt voor 4 luxe woningen. Het betreft 2 fraaie vrijstaande villa's en 2 twee-onder-een-kapwoningen die qua ontwerp mooi aansluiten bij de karakteristieke sfeer van Abcoude. Voor potentiële kopers is dit project extra aantrekkelijk, want zij krijgen alle ruimte om de indeling van de woning naar hun eigen individuele wensen in te delen.

   
 
 
 
 

Zowel de projecten in Uithoorn als in Abcoude zijn nog in ontwerpstadium. De komende tijd werken we de plannen verder uit en houden u uiteraard op de hoogte van de ontwikkelingen. In de volgende update informeren wij u over onze recent voltooide projecten en nieuw verkregen opdrachten.

   
 
 
   
Contactgegevens
J.A. van Seumerenlaan 4
Postbus 62
1420 AB Uithoorn
T 0297-543400
E info@uba.nl / www.uba.nl

Afmelden