terug naar de website

 

 
logo u en uba
     
   
   
Holland Park Diemen Blok 2 | Update juni 2017
 
       
 
   
,

We naderen nu snel de laatste fase van Blok 2. Als u de laatste tijd nog op Holland Park bent geweest, dan heeft u gezien dat Blok 2 inmiddels volledig uit de steigers is en dat de torenkraan is afgevoerd. Dit heeft ervoor gezorgd dat de hovenier nu volop aan de slag kan met het inrichten van de binnentuin. Binnenin de woningen gaat het nu nog om de laatste stappen, zoals het plaatsen van de keukens en het aanbrengen van de diverse onderdelen uit het woonklaarpakket door Fetim. De oplevering komt nu echt in zicht, maar voor die tijd kunt u nog een kijkje komen nemen in uw eigen toekomstige woning.

   
 
 
 
 

Oplevering naar verwachting vanaf eind augustus

Behalve de woningen zelf zijn ook de werkzaamheden buiten het gebouw van groot belang. Met man en macht wordt op dit moment gewerkt aan de aanleg van warmte-, elektra-, water-, en dataleidingen én de riolering, zowel binnen als buiten het gebouw. Pas als de werkzaamheden buiten gereed zijn, wordt er gestart met het bestraten of het aanleggen van een noodverharding om de woningen en parkeergarage bereikbaar te maken. De huidige verwachting is dat alle aansluitingen voor de bouwvak gereed zijn, zodat we na de bouwvak kunnen starten met het opleveren van Toren 1. Deze opleveringen zullen ruim een week in beslag nemen. Aansluitend kunnen we dan beginnen met het opleveren van Blok 2.

We leveren ongeveer 20 woningen per week op. Dat gaat steeds per trappenhuis of portiek. De definitieve datum en volgorde is mede afhankelijk wanneer de werkzaamheden buiten het gebouw gereed zijn, inclusief de bestrating. Tijdens het komende kijkmoment zullen we u voorzien van de meest actuele prognose omtrent de planning van oplevering. Ongeveer drie weken voordat uw woning definitief wordt opgeleverd, ontvangt u een uitnodiging van ons met vermelding van de exacte datum, tijd en andere wetenswaardigheden. En dan kan de langverwachte verhuizing naar Holland Park beginnen!       

   
 
 
 
 

8 juli tweede kijkmoment

Na het succes van het vorige kijkmoment willen we u in deze spannende fase graag opnieuw een kijkje in uw woning laten nemen. U bent op zaterdag 8 juli a.s. van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom. Alle appartementen zijn dan toegankelijk en ook Fetim zal aanwezig zijn. Voor zover dat nodig is, kunt u op afspraak de laatste zaken met hen afstemmen. Dit is ook de gelegenheid om bijvoorbeeld ruimtes in uw woning op te meten en om in uw woning af te spreken met uw eigen (onder)aannemers en leveranciers.

   
 
 
 
 

Bouwvakvakantie

Het duurt nog even voordat het bouwvakvakantie is, maar wij willen u toch alvast laten weten dat ons kantoor gesloten is van maandag 24 juli tot en met vrijdag 11 augustus. Ook de werkzaamheden op de bouwplaats liggen dan stil. Vanaf maandag 14 augustus zijn wij weer bereikbaar.

Wij kijken ernaar uit om u op 8 juli te verwelkomen. Tot dan!

   
 
 
   
Contactgegevens
J.A. van Seumerenlaan 4
Postbus 62
1420 AB Uithoorn
T 0297-543400
E info@uba.nl / www.uba.nl

Afmelden