terug naar de website

 

 
logo u en uba
     
   
   
Holland Park Diemen Blok 3 | Update juni 2017
 
       
 
   
,

Het is alweer ruim een jaar geleden dat u er getuige van was dat de eerste paal werd geslagen voor Blok 3 en Toren 2. Hoogste tijd dus voor een update van de huidige stand van zaken en de werkzaamheden die de komende weken van start gaan. Ook herinneren wij u nog aan de procedures omtrent kijkmomenten en bouwplaatsbezoeken. Tevens geven wij u de actuele prognose van de oplevering van uw woning.

   
 
 
 
 

Stand van zaken

Met de ruwbouw hebben we de 5e verdieping bereikt. Daar zijn ook al de eerste betonnen wanden gestort. Daarbij is de metselaar volop bezig en zijn de eerste aluminium puien geplaatst.

Ook binnen zijn we inmiddels gestart met de werkzaamheden voor de afbouw van de woningen. Dit betekent dat onder andere de slangen voor de vloerverwarming worden gelegd en de dekvloer binnenkort wordt gevloeid. Hierna kunnen we ook beginnen met het plaatsen van de binnenwanden in de woningen.

   
 
 
 
 

Progose oplevering

De prognose uit de eerste nieuwsbrieven blijft gehandhaafd. Dit betekent dat wij nog steeds verwachten in het eerste kwartaal van 2018 te kunnen opleveren.

Het tijdstip van opleveren is belangrijk voor u. Toch wijzen wij u er nadrukkelijk op dat het hier om een prognose gaat die door allerlei omstandigheden zowel positief als negatief beïnvloed kan worden. Hierbij moet u denken aan onwerkbaar weer (vorst, regen, wind), maar ook aan de voortgang van de werkzaamheden van openbare bestrating nutsbedrijven en dergelijke. U doet er daarom verstandig aan om nog geen harde afspraken te maken aan de hand van deze prognose.

In de komende nieuwsbrieven proberen wij de opleveringsprognose steeds gedetailleerder weer te geven. Voordat uw woning definitief wordt opgeleverd ontvangt u circa drie weken van tevoren een uitnodiging van ons met vermelding van de exacte datum, tijd en andere wetenswaardigheden.

   
 
 
 
 

Meer- en minderwerk

De sluitingsdata voor het meer- en minderwerk liggen inmiddels achter ons. Hiervan heeft u de bevestigingen ontvangen. In deze fase van de bouw zijn geen wijzigingen meer mogelijk, maar heeft u vragen over het meer- en minderwerk, dan kunt u gerust contact opnemen de heer D. Wiersma (tel. 0297-543412) of hollandpark@uba.nl.

   
 
 
 
 

Kijkmoment

U bent vast heel benieuwd hoe uw woning er van binnen uit gaat zien. Daarom organiseren wij na de bouwvakvakantie een kijkmoment voor u, zodat u de diverse woningtypen op de begane grond en de eerste verdieping kunt bezichtigen. U ontvangt tijdig hiervoor de uitnodiging.

Het tweede kijkmoment zal enkele weken voor de verwachte oplevering plaatsvinden, waarbij alle woningen opengesteld zullen worden. U heeft dan de mogelijkheid om in uw eigen appartement bepaalde zaken op te (laten) meten.

Voor uw eigen veiligheid is het niet toegestaan om binnen de bouwhekken te komen buiten de kijkmomenten om. Ook niet ’s avonds of in het weekend. Op werkdagen zijn onze medewerkers van ’s morgens vroeg tot einde werkdag continu bezig met de voortgang en controle van het bouwproject. Helaas zijn zij dan niet in de gelegenheid om u te begeleiden.

   
 
 
 
 

Bouwvakvakantie

Het duurt nog even voordat het bouwvakvakantie is, maar wij willen u toch alvast laten weten dat ons kantoor gesloten is van maandag 24 juli tot en met vrijdag 11 augustus. Ook de werkzaamheden op de bouwplaats liggen dan stil. Vanaf maandag 14 augustus zijn wij weer bereikbaar.

   
 
 
 
 

Oplaadpunten elektrische auto’s

Enkelen van u hebben gevraagd naar de mogelijkheden voor een oplaadpunt voor een elektrische auto. Omdat de elektrische installatie in de parkeergarage deel uitmaakt van de centrale voorzieningen kunnen wij hier geen individuele offerte voor uitbrengen. De Vereniging van Eigenaars (VVE) neemt hierover een beslissing hoe dit gerealiseerd kan worden.

   
 
 
 
 

Meer informatie

Wanneer u meer informatie wenst over het project Holland Park, kunt u terecht op www.hollandpark.nl of in het informatie- en verkoopcentrum van Holland Park. Tevens is deze nieuwsbrief terug te lezen op www.uba.nl.

Tot de volgende update!

   
 
 
   
Contactgegevens
J.A. van Seumerenlaan 4
Postbus 62
1420 AB Uithoorn
T 0297-543400
E info@uba.nl / www.uba.nl

Afmelden