terug naar de website

 

 
logo u en uba
     
   
   
De Sniep in Diemen | nieuwsbrief mei 2017
 
       
 
   
,

Nogmaals van harte gefeliciteerd met uw nieuwe woning in het project de Sniep fase 9. Als toekomstige bewoner(s) bent u uiteraard geïnteresseerd in de vorderingen van de bouw. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de huidige stand van zaken is en informeren wij u onder meer over procedures omtrent kijkmiddagen, bouwplaatsbezoeken en de oplevering.

   
 
 
 
 

Feestelijke start

Samen met de meesten van u hebben we dinsdag 11 april op feestelijke wijze gevierd dat de bouw is gestart. Na het ontvangstwoord werd de feestelijke paal geslagen en brachten we met elkaar een toost uit op dit bijzondere moment. Aansluitend had u de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje kennis te maken met uw toekomstige buren en vragen te stellen aan de medewerkers van BPD en UBA.

   
 
 
 
   
 
 

Situatieoverzicht

Op de afbeelding ziet u een situatieoverzicht van de bouw. In onze updates spreken we over blokken. Op dit overzicht kunt u zien in welk blok uw woning zich bevindt. De bouwvolgorde is van bouwnummer 1 naar nummer 62.

Download op deze pagina het overzicht in pdf

 

 
 
 
 
 

Stand van Zaken

De casco wanden en- vloeren worden geproduceerd in de fabriek en de eerste leveringen en montage hebben inmiddels plaatsgevonden. Door deze bouwmethode staan er binnen korte tijd complete woningen! In mei starten we al met het metselwerk. Daarna worden de kappen gelegd. De verwachting is dat een groot deel van de woningen voor de bouwvak wind- en waterdicht zijn.

   
 
 
 
 

Wijziging

Wij hebben het bericht ontvangen van onze leverancier dat de standaard toiletpot, de Sphinx 300 type 22, niet leverbaar is. De Sphinx 300 type 22 wordt vervangen voor de Sphinx 300 type 28 die u kunt zien op de afbeelding hiernaast.

   
 
 
 
 

Bezoek aan de bouwplaats

Voor uw eigen veiligheid is het niet toegestaan om binnen de bouwhekken te komen. Het betreden van de bouwplaats is voor kopers alleen toegestaan tijdens de georganiseerde momenten en onder begeleiding van onze bouwtechnische medewerkers.

Tijdens werkdagen zijn onze medewerkers van ’s morgens vroeg tot einde werkdag continu bezig met de voortgang en controle van het bouwproject en zijn zij dan helaas niet in de gelegenheid om u tussentijds te begeleiden.

   
 
 
 
 

Kijkmoment

Directe betrokkenheid bij de realisatie van uw woning is voor u belangrijk.  Daarom organiseren wij tijdens de bouw meerdere kijkmomenten. Wij verwachten in juli het eerste kijkmoment te organiseren. Hiervoor ontvangt u te zijner tijd een uitnodiging.

   
 
 
 
 

Meer- en minderwerk

De meer- en minderwerktermijnen voor bouwkundige opties, keukens, sanitair en tegelwerk zijn inmiddels verstreken. Hiervan heeft u een bevestiging ontvangen.

In deze fase van de bouw zijn géén wijzigingen meer mogelijk, maar mocht u vragen hebben over het meer- en minderwerk, neem dan gerust contact op met Jeanette van den Helder, telefoon 0297-543400.

   
 
 
 
 

Prognose oplevering

Wij verwachten dat de woningen in project de Sniep fase 9 in het 1e en 2e kwartaal van 2018 worden opgeleverd.

Het tijdstip van opleveren is belangrijk voor u. Toch wijzen wij u er nadrukkelijk op dat het hier om een prognose gaat die door allerlei omstandigheden zowel positief als negatief beïnvloed kan worden. Hierbij moet u denken aan onwerkbaar weer (vorst, regen, wind), maar ook aan de voortgang van de werkzaamheden van openbare bestrating nutsbedrijven en dergelijke. U doet er daarom verstandig aan om nog geen harde afspraken te maken aan de hand van deze prognose.

In de komende nieuwsbrieven proberen wij de opleveringsprognose steeds gedetailleerder weer te geven. Voordat uw woning definitief wordt opgeleverd ontvangt u minimaal drie weken van tevoren een uitnodiging van ons met vermelding van de exacte datum, tijd en andere wetenswaardigheden.

   
 
 
 
 

Kantoorsluiting en bouwvakvakantie

  • Hemelvaart - 26 mei 2017
  • Pinksteren - 5 juni 2017
  • Bouwvakvakantie - 24 juli tot en met 11 augustus 2017
   
 
 
 
 

Adreswijzigingen kopers

Als u tussentijds verhuist, ontvangen de showrooms en wij graag een schriftelijk verhuisbericht van u zodat wij uw correspondentie naar het juiste adres kunnen sturen. Vermeld naast uw naam, huidige adres, nieuwe adres en verhuisdatum ook alstublieft het project en uw bouwnummer. Ook als uw emailadres of telefoonnummer wijzigt, dan vernemen wij dit graag van u.

   
 
 
 
 

Contact en informatie

Als u nog vragen heeft over de bouw dan kunt u contact opnemen met Jeanette van den Helder op 0297-543400.

Wanneer u meer informatie wenst over het project De Sniep, dan verwijzen wij u naar de volgende websites:

   
 
 
   
Contactgegevens
J.A. van Seumerenlaan 4
Postbus 62
1420 AB Uithoorn
T 0297-543400
E info@uba.nl / www.uba.nl

Afmelden