terug naar de website

 

 
logo u en uba
     
   
   
Ouderkerk a/d Amstel, Tuindorp | update april 2017
 
       
 
   
,

Met deze update informeren wij u over de voortgang van de bouw van uw woning, wat de stand van zaken is op dit moment, de oplevering, de mogelijkheid voor een deel van de kopers om op 18 mei zaken op te meten en herinneren wij u eraan dat er voor een aantal kopers op 26 april een kijkmoment is. U komt toch ook?

   
 
 
 
 

1e Kijkmoment

Op 23 maart 2017 konden een aantal van u met eigen ogen zien dat we met de bouw van eerste blokken goed op weg zijn. Voor een deel van de toekomstige bewoners van Klaproos en Madelief was dit een mooi moment om de woning ook van binnen te bekijken.

   
 
 
 
 

Stand van zaken

Bij de blokken B06A/B07A+B zijn de buitengevels bijna klaar. Als ook het voegwerk en de stenen droog genoeg zijn, kunnen de omlijstingen en de zijgevels gekeimd worden. In de woningen is gestart met de stuc-werkzaamheden en worden de eerste tegels gezet.

Bij de overige blokken wordt hard gewerkt aan het metselwerk en de daken. Binnenin de woningen van de Klaproos zijn we gestart met het plaatsen van de binnenwanden.

   
 
 
 
 

Prognose opleveringen

Naar verwachting kunnen wij de blokken B06/B07A+B nog voor de bouwvak opleveren. We houden wel een slag om de arm, want er zijn onzekere factoren zoals de aanleg van de energieaansluitingen en de openbare bestratingen.

Gezien de huidige stand van zaken die nog per week verandert, kunnen we nog geen harde toezeggingen doen over de oplevering van de overige woningen. Zoals het er nu uitziet verwachten wij dat opleveren in september / oktober 2017 reëel is.

Het tijdstip van oplevering is voor u van groot belang. Toch wijzen wij u er nadrukkelijk op dat het hier enkel om prognoses gaan die door allerlei omstandigheden zowel positief als negatief beïnvloed kunnen worden. U doet er daarom verstandig aan om nog geen harde afspraken te maken. Wij proberen in de komende nieuwsbrieven de opleveringsprognoses steeds gedetailleerder weer te geven. Voordat uw woning definitief wordt opgeleverd, ontvangt u ongeveer drie weken daaraan voorafgaand een uitnodiging van ons met vermelding van de exacte datum, tijd en andere wetenswaardigheden.

   
 
 
 
 

Kijkdag

Vanzelfsprekend wilt u met eigen ogen zien wat de vorderingen van uw woning en uw toekomstige woonomgeving zijn. Daarom verwelkomen wij de kopers die geen uitnodiging ontvingen voor de kijkdag van 23 maart jl. graag op 26 april van 15.00 – 16.30 uur op de bouwplaats. Deze kopers hebben de uitnodiging hiervoor al ontvangen. Onze medewerkers staan u dan graag te woord om uw vragen te beantwoorden.

   
 
 
 
 

Inmeetmoment

Voor de blokken B06/B07A+B nadert de oplevering al snel. Daarom hebben wij voor deze kopers een inmeetmoment gepland op 18 mei 2017 van 15.30-16.30 uur. U kunt dan bijvoorbeeld, met of zonder uw leverancier, de vloeren en raambekleding inmeten. Noteert u het in uw agenda?

Met de andere woningblokken zijn we nog niet zover. Zodra dit het geval is, plannen we ook dan een inmeetmoment voor deze kopers.

   
 
 
 
 

Bouwvakvakantie

Van 24 juli tot en met 11 augustus 2017 liggen de werkzaamheden op de bouw stil en is het kantoor gesloten. Vanaf maandag 14 augustus zijn wij weer bereikbaar.

   
 
 
   
Contactgegevens
J.A. van Seumerenlaan 4
Postbus 62
1420 AB Uithoorn
T 0297-543400
E info@uba.nl / www.uba.nl

Afmelden