terug naar de website

 

 
logo u en uba
     
   
   
Holland Park Diemen Toren 1 | nieuwsbrief maart 2017
 
       
 
   
,

De komende weken leggen we de laatste hand aan het stuc-, tegel- en spuitwerk in de woningen op de bovenste woonlagen. De werkzaamheden aan de gevel zijn nagenoeg gereed en de toren gaat over enkele weken geheel uit de steigers. Dan zal ook de mooie architectuur goed zichtbaar zijn. Inmiddels zijn wij ook volop bezig met het afbouwen van de algemene ruimten. Bent u ook zo benieuwd hoe uw woning er van binnen uit ziet? Verderop in deze nieuwsbrief informeren wij u over het 2e kijkmoment waarvoor wij u van harte uitnodigen.

   
 
 
 
 

Oplevering naar verwachting eind augustus en in september

Behalve de woningen zijn ook de werkzaamheden buiten het gebouw van groot belang. Komende maand wordt er gestart met de aanleg van warmte-, elektra-, water- en dataleidingen én de riolering. Als dat gereed is kan er worden gestart met het bestraten of het aanleggen van een noodverharding om de woningen in toren 1 en parkeergarage van blok 2 bereikbaar te maken. Direct daarna starten we met de oplevering. De huidige verwachting is dat alle aansluitingen medio juli 2017 klaar zijn. Zoals het er nu uitziet kunnen we eind augustus en in september opleveren.

De definitieve datum en volgorde van opleveren is mede afhankelijk wanneer de werkzaamheden buiten het gebouw en de bestrating gereed zijn. Ongeveer drie weken voordat uw woning definitief wordt opgeleverd, ontvangt u een uitnodiging van ons met vermelding van de exacte datum, tijd en andere wetenswaardigheden. En dan kan de langverwachte verhuizing naar Holland Park beginnen!

   
 
 
 
 

6 mei het volgende kijkmoment!

Over enkele weken zijn ook de appartementen op de bovenste verdiepingen gereed. Daarom nodigen wij u van harte uit om op zaterdag 6 mei a.s. van 10.00 tot 12.00 uur een kijkje te komen nemen. Alle appartementen zijn dan toegankelijk en ook Fetim is aanwezig. Voor zover dat nodig is, kunt u op afspraak de laatste zaken met hen afstemmen. Dit is ook een goed moment om bijvoorbeeld ruimtes in uw woning op te meten.

Aangezien het een bouwterrein betreft, verzoeken wij u vriendelijk de nodige veiligheid in acht te nemen en uw auto buiten het bouwterrein te parkeren.

   
 
 
 
 

Oplaadpunten elektrische auto’s

Enkelen van u hebben gevraagd naar de mogelijkheden voor een oplaadpunt voor een elektrische auto. Omdat de elektrische installatie in de parkeergarage deel uitmaakt van de centrale voorzieningen kunnen wij hier geen individuele offerte voor uitbrengen. De Vereniging van Eigenaars (VVE) neemt hierover een beslissing hoe dit gerealiseerd kan worden.

   
 
 
   
Contactgegevens
J.A. van Seumerenlaan 4
Postbus 62
1420 AB Uithoorn
T 0297-543400
E info@uba.nl / www.uba.nl

Afmelden