terug naar de website

 

 
logo u en uba
     
   
   
Holland Park Diemen Blok 1 |nieuwsbrief februari 2017
 
       
 
   
,

We naderen nu snel de laatste fase van Blok 1. Bent u de laatste tijd nog op Holland Park geweest? Dan heeft u gezien dat het gebouw uit de steigers is, de mooie architectuur is nu goed zichtbaar! Het gaat nu om de laatste stappen, zoals het plaatsen van de keukens en de afwerking van de woningen door Fetim. Ook zijn we begonnen met de inrichting van de binnentuin. De oplevering komt nu in zicht, maar voor die tijd kunt u opnieuw een kijkje in uw woning nemen! Met deze nieuwsbrief informeren we u daarover.

   
 
 
 
   
 
 

Oplevering naar verwachting in mei en juni

Behalve de woningen zelf zijn ook de werkzaamheden buiten het gebouw van groot belang. Met man en macht wordt op dit moment gewerkt aan de aanleg van warmte-, elektra-, water-, en dataleidingen én de riolering. Pas als dat allemaal gereed is zal er worden gestart met het bestraten om de woningen en parkeergarage bereikbaar te maken. Direct daarna starten we met de oplevering. De huidige verwachting is dat alle aansluitingen eind april, begin mei 2017 gereed zijn. Om tijd te winnen wordt eerst een noodverharding aangelegd, zodat de oplevering naar verwachting in mei en juni plaats kan vinden.

We leveren ongeveer 20 woningen per week op, dat gaat steeds per trappenhuis of portiek. De definitieve datum en volgorde is helaas afhankelijk wanneer de werkzaamheden buiten het gebouw gereed zijn, inclusief de bestrating. Ongeveer drie weken voordat uw woning definitief wordt opgeleverd, ontvangt u een uitnodiging van ons met vermelding van de exacte datum, tijd en andere wetenswaardigheden. En dan kan de langverwachte verhuizing naar Holland Park beginnen!          

 
 
 
 
   
 
 

8 april een nieuw kijkmoment

Na het succes van het vorige kijkmoment willen we u in deze spannende fase graag opnieuw een kijkje in uw woning laten nemen. U bent op zaterdag 8 april a.s. van 10.00 tot 12.00 uur van harte welkom. Alle appartementen zijn dan toegankelijk en ook Fetim is aanwezig. Voor zover dat nodig is, kunt u op afspraak de laatste zaken met hen afstemmen. Dit is ook een handig moment om bijvoorbeeld ruimtes in uw woning op te meten. 

 
 
 
 
   
 
 

Oplaadpunten elektrische auto’s

Enkelen van u hebben gevraagd naar de mogelijkheden voor een oplaadpunt voor een elektrische auto. Omdat de elektrische installatie in de parkeergarage deel uitmaakt van de centrale voorzieningen kunnen wij hier geen individuele offerte voor uitbrengen. De Vereniging van Eigenaars (VVE) neemt hierover een beslissing hoe dit gerealiseerd kan worden. De VVE wordt op zeer korte termijn opgericht. 

 
 
 
   
Contactgegevens
J.A. van Seumerenlaan 4
Postbus 62
1420 AB Uithoorn
T 0297-543400
E info@uba.nl / www.uba.nl

Afmelden