terug naar de website

 

 
logo u en uba
     
   
   
Amsterdam - Feestelijke start Twiske Zuid fase 2 en 3 | januari 2017
 
       
 
   
,

Allereerst danken wij u voor uw aanwezigheid bij de frisse feestelijk start van ’t Twiske Zuid fases 2 en 3 op woensdag 18 januari 2017. De opkomst was in één woord geweldig! Voor u was dit hét moment dat uw toekomstige woning een beetje meer werkelijkheid werd.

   
 
 
 
   
 
 

AMSTERDAM NOORD IS POPULAIR

Voorafgaand aan de officiële handeling ontvingen wij u met koffie en thee in een tent nabij de bouwplaats. Bij gelegenheden als deze is het mooi om te zien dat een nieuwbouwproject als ‘t Twiske Zuid begint uit te groeien tot een gezellige buurt.

Dit was ook Erna Berends (Stadsdeel Amsterdam Noord) opgevallen. In haar toespraak feliciteerde zij u met uw keuze voor ‘t Twiske. Door de mix van huur- en koopwoningen in verschillende segmenten zal deze wijk volgens haar een sociale gemeenschap worden in het prachtige Amsterdam Noord.

 
 
 
 
   
 
 

BIJZONDERE ARCHITECTUUR

Aad van Meel (Eigen Haard projectontwikkeling) en Jurgen de Reus (directeur UBA) zijn er trots op dat de samenwerking heeft geleid tot een woningbouwproject met een eigen karakter. Er is een duidelijke keuze gemaakt voor een Waterlandse stijl die prachtig aansluit op de omgeving en het natuurgebied ‘t Twiske. En dat allemaal binnen de ring A10 en op fietsafstand van Amsterdam Centrum.

 
 
 
 
   
 
 

KOPERS BEDANKT!

‘Na de toespraken was het tijd voor de feestelijke handeling. Samen met Stadsdeel Amsterdam Noord, Eigen Haard en UBA projectontwikkeling is de bouw officieel ingeluid door de kopers van bouwnummer 110 met het plaatsen van de begane grondvloer. Vergezeld met confettikanonnen was dit hét officiële startschot voor de bouw.

 
 
 
 
   
 
 

TOT HET VOLGENDE FEESTELIJKE MOMENT!

Het was leuk om te zien dat u na dit feestelijke moment op zoek ging naar uw eigen woning. Even op de fundering staan, opmeten hoe groot het wordt en een foto maken als bewijs dat we echt zijn gestart.

Ter afsluiting had u de gelegenheid om onder het genot van een heerlijke kop soep met elkaar bij te praten. Als de bouw net zo voorspoedig verloopt als de eerste fase van dit nieuwbouwproject, dan zien we elkaar weer snel bij de volgende feestelijke gelegenheid.

 
 
 
   
Contactgegevens
J.A. van Seumerenlaan 4
Postbus 62
1420 AB Uithoorn
T 0297-543400
E info@uba.nl / www.uba.nl

Afmelden