Het Moduulhuis - betaalbare kwaliteit

Het Moduulhuis is het antwoord van UBA op de vraag naar betaalbare en kwalitatief hoogwaardige eengezinswoningen en biedt complete eengezinswoningen al naargelang de wensen van de opdrachtgever.

Het Moduulhuis wordt in serie gebouwd volgens een beproefd bouwsysteem met kwalitatief hoogwaardige materialen. De woningen presteren uitstekend op het gebied van energiezuinigheid en duurzaamheid (EPC vanaf 0,2). Vanzelfsprekend voldoen deze woningen aan het bouwbesluit en worden gebouwd onder SWK-garantie.

Door de korte voorbereidingstijd en het uitgekiende bouwproces kan een project met Het Moduulhuis in korte tijd en tegen lage bouwkosten worden gerealiseerd. De prijs is opgebouwd uit de basisprijs van Het Moduulhuis en de extra kosten voor specifieke gevelwijzigingen en bouwplaatskosten.

In het ontwerp is rekening gehouden met een vaste kern die opgebouwd is uit vaste elementen zoals een meterkast, toilet, technische ruimte, trap, badkamer e.d. Door deze vaste kern maakt het niet uit wat de breedte van de woning wordt: of een woning 4,8 meter breed of 5,7 meter breed moet worden, de kernindeling blijft altijd gelijk. De woonkamer, slaapkamer of keuken wordt hierdoor groter of kleiner.

Het Moduulhuis is onder meer de basis geweest voor de woningen in de projecten 69 woningen Park Krayenhoff in Uithoorn, 45 woningen De Sniep in Diemen, 57 + 23 woningen Lentezijde in Badhoevedorp en 19 woningen in Ouderkerk aan de Amstel.

Voor verschillende opdrachtgevers heeft UBA in samenwerking met bekende architecten succesvol plannen uitgewerkt op basis van het Moduulhuis.

Wilt u meer weten? Download de brochure of neem contact met ons op, wij vertellen u graag meer!

2018 Brochure pdf | 5503.1 KB

69 woningen Park Krayenhoff in Uithoorn
69 woningen Park Krayenhoff in Uithoorn
57 + 23 woningen Lentezijde in Badhoevedorp
57 + 23 woningen Lentezijde in Badhoevedorp